Hyvänolon Hoitola Auringonkukka

Hinnasto

Kestopigmentointi UUTUUS!
kulmakarvat 350€, Huulet 350 € ja silmänrajaukset 250€.

Ripsipidennykset,
70€ 1-2h. täyspidennys. Omiin ripsiin liimataan yksitellen halutun mittaiset ja kaarevat ripsikuidut. Ripset pysyvät hyvännäköisinä n.3-4 viikkoa ja eivät vaadi välttämättä ripsiväriä. Sen jälkeen ne voidaan huoltaa.

Ripsipidennys,
40€, 1 h. , osapidennys Liimataan yksitellen ripsikuituja n.joka toiseen omaan ripseen.

Ripsihuolto
40-50€, riippuen laitettavien ripsien määrästä. Poistetaan ylikasvaneet ripset ja laitetaan pudonneiden tilalle uudet.

Rakennekynnet
60€, huolto 40-50€. Geelistä rakennetaan omiin kynsiin halutun mittaiset ja malliset kynnet ja niihin voi laittaa halutun koristelun.

Omien kynsien Geelaus
35€. Geelilakka pysyy kauemmin kuin normaali lakka.

Käsihoito
30€, kylvetys, kynsien huolto, kuorinta, rasvaus, lakkaus

Käsihieronta suklaalla ja kynsien viilaus ja lakkaus
25€

Kasvohoito
45€, peruspuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio, seerumi, voide, silmän- ja huultenympärysihon hoito.
Käytetään ihotyypin mukaisia Kotimaisia Luonnonkosmetiikan tuotteita:

Ultraäänikasvohoito
50€, sama kuin peruskasvohoito mutta iho kuoritaan, naamion vaikutusta tehostetaan sekä seerumi imeytetään ultraäänilaitteella.

Suklaakasvohoito
45€, puhdistus, kuorinta, hieronta, suklaanaamio, seerumi, voide, silmän-ja huultenympärysihon hoito. Suklaa on voimakas antioksidantti ja naamio kiinteyttää tehokkaasti ja kosteuttaa.

Kiinteyttävä kasvohoito
60€, sis.puhdistus,happokuorinta,höyrytys,puhdistus,anti-age naamio,anti-age seerumin imeytys ultraäänellä,anti-age voide, silmänympärysihon hoito

Hemmottelu kasvohoito
60€, sis.puhdistus,kuorinta,höyrytys,puhdistus, seerumi, kasvojen ja hartioiden kuumakivihieronta, käsien hieronta, päänahan hieronta, naamio, voide, silmänympärysihon hoito

Kasvohoito + jalkahieronta+varpaankynsien lakkaus
55€

Kulmien kestoväri sis. muotoilun
10€

Ripsien kestoväri
10€

Ripsipermanentti
35€, ripset taivutetaan ripsipemanenttiaineilla haluttuun kaarevuuteen jonka jälkeen niihin laitetaan kestoväri

Korvien rei’itys
12€/koru, sis. desinfiointiaineen ja kotihoito-ohjeen. Nopea ja steriili Blomdahlin menetelmä. Korut titaania.

Kuumakivihieronta
Osavartalo 40€(n.1h), Kokovartalo 50€(n.1,5h). Lämpimillä kivillä ja öljyllä hierotaan esim.tunnissa ehtii selän, hartiat,käsivarret ja kasvot.

Kuumakivihieronta(selkä, niska, käsivarret)  + kasvohieronta suklaalla
40€

Yrttinyyttihieronta.
Kokovartalo 50€(n.1,5h). Hieronta lämpimillä nyyteillä, jotka sisältävät Thaimaalaisia yrttejä ja öljyjä. Yrtit ja lämpö imeytyvät lihaksiin rentouttaen ne.

Sokerointi
kasvoista 10€ (ylähuuli, leuka), sääret 20€, käsivarret 15€, kainalot 15€, bikiniraja 15€, paketti:sääret+kainalot+bikiniraja 40€, selkä tai vatsa tai rinta 30€. Karvanpoisto

Suihkurusketus
Kasvot ja Dekolté 15€, Sääret 15€, Koko vartalo 30€. Turvallinen ja tehokas tapa ruskettua. Suihkurusketus sopii kaikille ihotyypeille ja myös niille jotka eivät rusketu tai halua oleilla auringossa. Rusketus kestää iholla viikosta kahteen. Sävyn ylläpitämiseksi suositellaan rusketussuihkua n. 2 vk:n välein. Ruskettava aine on sokeri. Saatavana kahta eri rusketusainetta: Vita Liberata 80% ekosertifioitu ja Solstice, kotimainen, hajusteeton suihkurusketusaine.

Meikkaus
30€. Hää/Juhlameikki 60€ sis.koemeikin ja sulhasen meikkipohjan/kevyen puuteroinnin. Voi valita kahdesta eri ammattilaissarjasta: Zoe, täysin luonnonmukainen ammattilaismeikkisarja tai Ben Nye, perinteinen meikkaajien käytössä oleva ammattilaissarja.

Intialainen päähieronta
35€. Ihanan rentouttava niska-hartiaseudun ja pään hieronta.

Reikihoito
35€/n. 1h. Reiki on ihmistä kokonaisuudessa hoitava energiahoitomenetelmä.

Reikikurssit
Reiki on osa yleistä terveydenhoitoa mm. Englannissa ja Hollannissa. Reiki opitaan virityksen kautta Reikiopettajan johdolla.
I-kurssilla opitaan kontaktihoito
II-kurssilla tulee mukaan ns. kaukohoito, joka saavuttaa syvemmät tasot: hengen, mielen ja psyyken alueet. Hoidettaessa energian voimakkuus on n. kymmenkertainen Reiki I:een verrattuna.
III-kurssiin liittyy oma henkinen kasvu ja antaa valmiudet toimia Reikiopettajana. Kurssi on yksilöllinen.
Kursseja sopimuksen mukaan.
Reiki I 140 €
Reiki II 420€

Kukkatippa terapia
Konsultaatio n.1/2h  + yksilöllinen kukkatippavalmiste 20€. Edistää niin henkistä kuin fyysistä hyvinvointia laukaisemalla sisäisiä ristiriitoja tunteiden ja mielen alueella. (myös puhelimitse tai sähköpostin välityksellä)

Mikroneulaus 1 krt/alue  50 €, 3-6 kerran sarja n.4 viikon välein 40€/kerta/alue. Mikroneulauskynällä saadaan ihoon mikroskooppisen pieniä reikiä, joita pitkin imeytetään tehoaineita. Neulaus myös lisää ihon omaa kollageenin tuotantoa. Vanhenemisen merkkeihin(rypyt, juonteet), arpiin (akne, raskaus, kirurgiset toimenpiteet), hyperpigmentaatioon(maksaläiskät, muu ihon epätasaisuus). Mikroneulaus vahvistaa myös auringon vahingoittamaa ihoa. Couperosaiho vahvistuu ja ihon väri tasoittuu. Tulos näkyy viikkojen kuluttua. Suositellaan sarjahoitona. Yksi alue =kasvot, raskausarvet jne.

Happokuorinta 1 krt/alue 50 €, 3-6 kerran sarja n.4 viikonvälein 40 €

Lymfahaalari 1/2 h 20€, 1 h 30€. Sarjahoitona väh.4 kertaa 1h/20€. edistää nestekiertoa, verenkiertoa, poistaa kuona-aineita, hoitaa kipeytyneitä lihaksia.
 

Kestopigmentointi Kulmakarvat 350 €,Silmänrajaukset 250€,Huulet 350 €, Pigmnetointi pysyy ihossa n.2-5 vuotta, jonka jälkeen sitä voi vahvistaa.

----------------------------------------

Myynnissä myös erilaisia
- Luonnonkosmetiikkasarjoja
- Energetix magneettikorut
- Jalkis voiteet
- ZAO-meikkisarja ym.

Myös mm.erilaiset naistenillat, Tyky-päivät, Polttarisankarien hemmottelut, kotikutsut ja lahjakortit.

TERVETULOA!