Mesoterapia /Mikroneulaus

heading

LIFT MESO CONSEPT
Lift MESO Concept on uusi hoitomuoto jolla aktivoidaan ihon uudistumista ja nuorentumista eri ihoalueille. Lift MESO konsepti koostuu Lift MESO mesoterapiahoidosta ja kotihoitotuotteista. Asiakkaan kotihoito tukee hoitolassa tehdyn hoidon vaikutusta.
Lift MESO hoidossa ihoon tehdään pieniä mikro-aukkoja näin optimoidaan aktiivisten ainesosien vieminen syvälle ihokudokseen -Juuri sinne missä se vaikuttaa parhaiten. Aktiiviset ainesosat stimuloivat solujen aineenvaihduntaa ja edistävät ihon uusiutumista. Ne ravitsevat, kosteuttavat ja muodostavat uusia Kollageeni ja elastaani kuituja ihokudokseen.
Lift MESO consept hoidoilla voidaan käsitellä: kasvot, kaula, rintakehä, kämmenselkä. Sekä häivyttää raskausarpia ja arpia.
Ennen käsittelya iholle tehdään AHA kuorinta (pitoisuus happojen 6%, pH 7). Se auttaa poistamaan kuolleita ihosoluja ja stimuloi aineenvaihduntaa.
Hoidot viimeistelläänl aftercare voiteella. Se tasoittaa ihon täydellisesti käsittelyn jälkeen ja rauhoittaa ärsytystä. Voide sisältää pantenolia, Macadamia pähkinä öljyä ja rypäleen siemenöljyä. Hoidoilla voidaan käsitellä: kasvot, kaula, rintakehä, kämmenselkä. Sekä häivyttää raskausarpia ja arpia.
Silmänympärysiho 65€, eri juonteiden yhdistelmä 85€, koko kasvot 100€, kasvot+kaula+decolte 120€.
MIKRONEULAUS
Perinteisessä mikroneuauksessa iho puhdistetaan ja mikroneulauspäällä tehdään pieniä mikro-aukkoja. Iho alkaa hitaasti tuottaa enemmän kollageenia, minkä seurauksena iho vahvistuu. Hoitotuotteet imeytyvät ihoon paremmin ja iho kiinteytyy. Myös ihon väri tasoittuu esim.couperosan ja pigmenttiläiskien osalta.
Kertahoito 50€, sarjahoito 3-6 kertaa 40€